Početna Prijedorski region Pokrivena kuća porodici Milinković

Pokrivena kuća porodici Milinković

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kuća osmočlane porodice Milinković iz Crne Doline, koja se gradi zajedničkom  humanitarnom akcijom Kola srpskih sestara, Srpske pravoslavne crkve, Organizacije porodica poginulih boraca  i „Kozarskog vjesnika“, a uz pomoć brojnih donatora, danas je stavljena pod krov.

-Moja porodica danas je srećna  što se uspjelo ovo uraditi. Zahvalni smo ljudima koji su nam pomogli- Rekao je Srećko Milinković otac šestero maloljetne djece koju prehranjuje baveći se poljoprivredom. Kuća koja mu se gradi donacijama Prijedorčana rješiće probleme koje imaju u staroj i trošnoj kući.

Krenuli smo u ovu akciju ne računajući da ćemo kuću pokriti u ovoj godini ali na sreću to se dogodilo rekla je Zdravka Karlica predsjednica Organizacije porodica poginulih boraca . Ona je podsjetila da je akcija inicirana upravo iz ove organizacije, pošto je Nataša Milinković majka šestero djece dijete poginulog borca. U akciju se krenulo sa Kolom Srpskih sestara i Crveniom krstom, Crkvenom opštinom i „Kozarskim vjesnikom“.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gradonačelnik Prijedora Milenko Đaković rekao je da je gradska uprava zajedno sa ostalim donatorima podržala ovu akciju izgradnje kuće porodici Milinković sa 4000 KM .

Radovi na kući tokom zime će mirovati, a već na proljeće biće nastavljeni kako bi se iduće godine porodica mogla u nju useliti.

K.V.

ASHA prodaja vozila