Početna Prijedorski region Pokloni za bebe rođene tokom praznika grada Prijedora

Pokloni za bebe rođene tokom praznika grada Prijedora

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gradonačelnik Prijedora Milenko Đaković organizovao je danas prijem za majke beba rođenih na 16.maj – Dan grada i 7.juni kada je ove godine obilježena slava grada-Sveta trojica Duhovi.

Gorana Marjanović je na Dan grada 16.maj rodila sina Andreja. Ona se nakon prijema zahvalila na pažnji i poklonima koje je dobila za bebu dodajući da je bila iznenađena ovim pozivom za prijem kod gradonačelnika.
” Nismo očekivali ovaj poziv i poklone i prijatno smo iznenađeni uz činjenicu da smo i mi na neki način obilježili ovaj praznik grada”, kazala je Marjanovićeva.
Gradonačelnik Prijedora Milenko Đaković je novinarima izjavio da se u vrijeme pandemije virusa korona Gradska uprava vraća redovnim ,ali i lijepim dužnostima kakva je bila i ova današnja aktivnost.
” Naš običaj je bio da svake godine održimo Konferenciju beba na našem malom gradskom trgu, ali u uslovima vezanim za epidemiju to nismo mogli ove godine uraditi, ali smo majke, odnosno djecu rođenu na Dan grada i slavu darivali danas prigodnim poklonima , kakav nam je bio običaj svih godina unazad, a planiramo da to uradimo i vezano za Vidovdan”, rekao je Đaković.
On je bebama i njihovim roditeljima poželio da mirno žive bez obzira na epidemiju koja nam se dešava ističući da je ovo jedna od najljepših dužnosti i poslova koji se obavljaju u Gradskoj upravi.
Na prijemu su bile i Milijana Vučenović, majka Helene rođene 16.maja i Jovana Guskić , majka Nađe Došenović rođene 7.juna na Duhove.

prijedorgrad.org

ASHA prodaja vozila