fbpx

Pojačana kontrola učesnika u saobraćaju sa radarskim sistemom ”Dual”

Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Gradiška, u periodu od15.03.2018. do 01.04.2018. godine, vršiće se pojačana kontrola učesnika u saobraćaju,putem radarskog sistema ”Dual” namijenjenim za digitalno snimanje prekršajaprekoračenja brzine, odnosno evidentiranje brzine bez prisustva policijskog službenikai bez zaustavljanja vozila.

Podjsećamo da mobilni radarski sistem funkcionišeu svim vremenskimuslovima, a poseban efekat postiže u noćnim uslovima, a moguće je mjerenje brzinevozila na udaljenosti od 500 metara i u više saobraćajnih traka u oba pravca.

Takođe,navedeni radarski sistem smanjuje i mogućnost korupcije, jer svaki od uređaja imamemoriju na koju policijksi službenik ne može da utiče.Vozačima koji počine prekršaj evidentiran navedenim radarskimsistemom,obavještenje o učinjenom prekršaju dostavlja se na prijavljenu adresuprebivališta.

Policijska uprava Gradiška apeluje na vozače motornih vozila da prilikomučestvovanja u saobraćaju poštuju saobraćajne propise, naročito one koja se odnose naograničenja brizine kretanja vozila.

Policijska uprava Gradiška

 

Dental Studio Prijedor
ASHA prodaja vozila