Početna BiH Pojačana kontrola putnika i robe na bh. prelazima, moguće gužve

Pojačana kontrola putnika i robe na bh. prelazima, moguće gužve

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na svim graničnim prelazima u BiH zbog predostrožnosti od širenja virusa korona pojačana je kontrola putnika i robe, te su tokom dana moguća duža čekanja na prelazak granice, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Svi međunarodni granični prelazi sa Srbijom i Hrvatskom su u funkciji.

Kada je riječ o Crnoj Gori, sa njihove strane Granična policija sinoć je zatvorila granične prelaze Hum-Šćepan Polje i Vitine-Šule.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za saobraćaj su zatvoreni granični prelazi za pogranični saobraćaj Mali Zvornik (na području BiH granični prelaz Zvornik), granični prelaz za pogranični saobraćaj Priboj (na području graničnog prelaza Mokronozi) i Most u Carevu Polju (na području BiH, prema Sporazumu, u sastavu graničnog prelaza Uvac) u nadležnosti Jedinice Granične policije Višegrad, te granični prelaz za pogranični saobraćaj Jamena – skelski granični prelaz (na području BiH granični prelaz Donje Crnjelovo) u nadležnosti Jedinice Granične policije Bijeljina.

Zbog izgradnje novog graničnog prelaza obustavljen je saobraćaj na graničnom prelazu Deleuša-Vraćenovići, između BiH i Crne Gore.

Iz bezbjednosnih razloga i dalje je na snazi obustava saobraćaja za teretna vozila i autobuse na saobraćajnicama prema i od mosta graničnog prelaza Brčko-Gunja između BiH i Hrvatske.

 

ASHA prodaja vozila