fbpx

Počeo turnir u malom fudbalu „Prijеdor 2019“

U organizaciji Sportske dvorane „Mladost“ počeo je 36. turnir u malom fudbalu za seniore „Prijedor 2019“, a učestvuje 28 ekipa svrstanih u osam grupa. Nagradni fond iznosi 8.000 KM. Turnir su otvorile su ekipe “Rudproma” i  Kafe bara “Boem”, a sa 2:1 slavili su “rudpromovci”, tim sastavljen od igrača “Rudar Prijedora”. Fudbaleri ekipe “Nikić d.o.o.“, predvođeni iskusnim Dragoslavom Stakićem, visokim rezultatom 7:0 porazili su ekipu “Metroholz d.o.o.”.

U derbiju večeri sastav “Savia Savaneli”, prošlogodišnji pobjednik, sa 4:1 deklasirao je tim “Elti Imširović“. Marko Ćulibrk iz ekipe “Savia Savaneli” nada se da osvajanju  turnira, а Ivan Šakić očekuje finale, jer će u narednim susretima biti jači za internacionalca Senadina Ibričića.

U odigrana četiri meča postignuta su 23 gola. Rezultati:  “Niševići” – “Ujedinjena Srpska Prijedor” 4:4,  Kafe bar “Obala” –  “Kopa kafana” 2:2, “Omarska” – “Vitorog” 4:2 i “Gril Pikant” – FSA Prijedor 4:1. Darko Stojanović, direktor SD „Mladost“ zadovoljan je startom turnira, a sportski radnik Drago Milošević iz ekipe ”Rudprom” očekuje više publike na turniru.

Turnir se nastavlja narednog vikenda, a za pobjednika obezbijeđena je nagrada grada Prijedora od 5.000 KM. Drugoplasiranu ekipu očekuje 2.000 KM, a trećeplasiranu  1.000 KM. Finale se očekuje oko 25. januara. Turnir za mlađe kategorije “Mladost 2019” počinje 28. decembra, a prijave i izvlačenje parova su 27. decembra. Pokrovitelj turnira je Grad Prijedor, a medijski pokrovitelj “Kozarski vijesnik” – RTV Prijedor.

M.Bogun

Dental Studio Prijedor
ASHA prodaja vozila