Početna Sport Počeo 46. Memorijal „Dr Mladen Stojanović“

Počeo 46. Memorijal „Dr Mladen Stojanović“

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od 06.- 12. maja na prijedorskim teniskim terenima igraće se 46. Memorijal „Dr Mladen Stojanović“, na kojem će nastupiti teniseri iz više od dvadeset zemalja. Goran Nović, sportski direktor turnira, rekao je da svi u Tk „Dr Mladen Stojanović“ mogu da budu radosni što se nakon tri godine pauze, ovaj turnir, koji je dio ITF World Tour-a, vraća u Prijedor.

–Riječ je o turniru koji je značajan, ne samo za naš klub, već i za naš grad i se ljubitelje tenisa. Ali i za BiH, pošto u državi imamo samo četiri turnira ovog ranga – rekao je Nović. On je naglasio da je turnir obnovljen uz veliku pomoć Gradske uprave i gradonačelnika, a zahvalio se i Ministarstvu porodice, omladine i sporta RS, kao i brojnim sponzorima i prijateljima turnira. Nović dodao da velkio međunarodno interesovanje govori koliko je ovaj turnir značajan.

– To govori koliko je značajan ovaj turnir za tenisere koji nastupaju, za njihove karijere. Ali i za nas, jer ne samo da turnir promoviše klub i tenis, već i naš grad, Naročito jer nam se bliži 16. maj, Dan grada – kaže Nović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako prvi dan turnira prati kiša, organizatori očekuju da će u narednim danima vrijeme da ih posluži, kako bi svi mogli uživati u odličnoj teniskoj predstavi, koja se 46. put organizuje u ime dr Mladena Stojanovića.

ASHA prodaja vozila