Početna Prijedorski region POČELA REKONSTRUKCIJA ULICE MAJORA MILANA TEPIĆA

POČELA REKONSTRUKCIJA ULICE MAJORA MILANA TEPIĆA

Uvođenjem u posao izvođača radova, preduzeća “Prijedorputevi”, danas je zvanično počela rekonstrukcija Ulice majora Milana Tepića, za šta je iz budžeta Grada Prijedora obezbijeđeno oko 800.000 KM. Direktor “Prijedorputeva” Radenko Crnogorac, rekao je da je ovo kompleksan projekat koji obuhvata rekonstrukciju toplovodne mreže, vodovoda, fekalne i oborinske kanalizacije, izvođenje vertikalne i horizontalne saobraćajne signalizacije, izgradnju pješačkih staza na strani do pećanskog parkate novu rasvjetu.

Rok za završetak radova je 90 dana. Gradonačelnik Dalibor Pavlović rekao je da je, rekonstrukcijom ove ulice, ispunio jedno od svojih predizbornih obećanja.”Ovo je jedna od najprometnijih, ali i najlošijih gradskih ulica. Ova ulica prolazi pored Medicine rada i Pedijatrije. U kišnom periodu, zbog rupa i izlijevanja vode, roditeljima je bio izazov prelazak ulice i dovođenje djece na liječenje. To nas je najviše boljelo”, rekao je Pavlović.

Zbog izvođenja radova, od danas je potpuno obustavljen saobraćaj u dijelu Ulice majora Milana Tepića od raskrsnice sa Ulicom oslobodilaca Prijedora do raskrsnice sa Ulicom Vožda Karađorđa. Potpuna obustava saobraćaja biće na snazi do 30. septembra, a izvršavaće se fazno, po ukazanoj potrebi.

kozarski.com

ASHA prodaja vozila