Početna Kultura Počela praznična zabava u našem gradu „Slatka zimska čarolija“ (FOTO)

Počela praznična zabava u našem gradu „Slatka zimska čarolija“ (FOTO)

U prisustvu velikog broja mališana i njihovih roditelja, večeras je počela praznična zabava u našem gradu „Slatka zimska čarolija“. Ovaj praznični program u Ljetnoj bašti, sve do 21. januara naredne godine, za naše sugrađane priredili su Tvornica keksa i vafla „Mira“ i Gradska uprava.

Glavna atrakcija u Ljetnoj bašti svakako je klizalište na kojem će se svakodnevno, uz muziku i mogućnost iznajmljivanja klizaljki održavati raznovrsni programi. Klizalište je otvoreno radnim danima od 12.00 do 22.00 h, a vikendom 12.00 do 23.00 h.

Posjetioci večeras uživaju uz slatke i slane zalogaje i tople napitke. Tako će biti i narednih dana. Došao je i Djed Mraz, a roditelji svojim mališanima mogu kupiti slatke poklon paketiće i slatkiše za novogodišnje i božićne praznike. Sve prisutne večeras će zabavljati grupa „Babe Barbarella“.

Sutra u 12.00 časova, zakazan je nastup mališana iz vrtića, a u 20.00 h je koncert grupe „Sinhro“. U subotu 23.12., u 20.00 h je koncert grupe „Bećari“, a u petak 29.12., u isto vrijeme koncert grupe „Talisman“. Za petak 5.1. zakazan je koncert Vanje Mišić i grupe „Mooondance“.

Iz Tvornice keksa i vafla “Mira” i Gradske uprave poručuju: “Uživajte u druženju s porodicom i prijateljima, u ambijentu “Slatke zimske čarolije!”.

 

M.S. / Prijedor24.com

Dental Studio Prijedor