Početna BiH Počela kampanja “Kupujmo domaće”

Počela kampanja “Kupujmo domaće”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Privredna komora Republike Srpske pokrenula je danas kampanju “Kupujmo domaće” čiji je cilj da dodatno utiče na svijest potrošača o višestrukom značaju kupovine domaćih proizvoda na sve segmente života.

– Kampanju realizujemo u okviru projekta promocije domaće proizvodnje `Naše je bolje`. Kupovinom proizvoda iz Srpske jačamo naša privredna društva, zadržavamo postojeća i otvaramo nova radna mjesta i izdvajamo više novca za penzije, bolnice i škole. To je u vrijeme širenja virusa korona i njenog uticaja na privredu od izuzetne važnosti – navodi se u saopštenju iz Privredne komore Republike Srpske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodaje se da kampanja počinje danas objavom poziva “Kupujmo domaće” na 35 bilborda i 10 displeja širom Republike Srpske i trajaće u narednim mjesecima. Pozvali su potrošače da prilikom kupovine obrate pažnju na ono šta kupuju i daju prednost domaćim proizvodima.

Privredna komora je zahvalila banjalučkim preduzećima “Metromedija” i “Nova oprema” što su prepoznali značaj akcije i dali podršku njenoj realizaciji.

srpskainfo.com

ASHA prodaja vozila