Početna BiH Pjevačeva djevojka u drugom mjesecu trudnoće: “Spokojnija sam otkad je Darko u...

Pjevačeva djevojka u drugom mjesecu trudnoće: “Spokojnija sam otkad je Darko u banji”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pjevačeva trudna djevojka sada ima mogućnost da spava u apartmanu gdje je on smješten, što je neizmjerno raduje, kao i to što se on iz dana u dan sve više oporavlja.

Djevojka, porodica i prijatelji povrijeđenog pjevača Darka Lazića odahnuli su kada je dobio otpusnu listu i kada su doktori rekli da je vrijeme da ide u banju, gdje se trenutno i nalazi. Marina Gagić, koja će Darku sredinom sljedeće godine roditi dijete, sada sa njim može da provodi vrijeme non-stop jer je pjevač smješten u apartman banje Seltres.

Sa širokim osmjehom na licu, poslije noći provedene sa vjerenikom poslije 40 dana agonije u borbi za oporavak koji je mogao biti fatalan po Darka, Marina je za Blic kratko rekla:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Ja sam mnogo bolje jer je moj Darko bolje, a beba je super čim sam ja tako dobro – poručila je Marina i dodala da je spokojnija otkada je prebačen u banju, gdje je na fizikalnoj terapiji.

On je uz pomoć fizioterapeuta i ljekara poslije 40 dana stao na zdravu nogu, tako da će već u toku naredne sedmice moći intezivnije da radi na pokretljivosti desne noge sa dva sanirana preloma, butne kosti i kuka.

Darkov brat Dragan Lazić kaže da je konačno odahnuo i da više u toj mjeri nije paralisan brigom za život brata, jer je, kaže, najgore prošlo.

– Evo, spremam se za svirku na jednom veselju. Sve je sada sa Darkom mnogo, mnogo bolje i život nam se normalizovao u neku ruku. Prošli su dani kad su me tuga i očaj potpuno paralizovali za obične stvari. Beba u kući je tražila svoje, a noću je trebalo da pjevam u kafićima ili na privatnim veseljima, a moja duša je plakala jer se Darko borio za vitalne funkcije. Sada znam da će moj brat biti sve bolje uz terapiju i vježbe – rekao je Dragan Lazić za Blic.

Darko Lazić je u Selters banju odvezen iz zemunske bolnice u četvrtak, a brat mu je odmah došao u posjetu.

– Želim da viđam brata svakodnevno, ali osim zbog radnih obaveza i porodice, a prije svega bebe koju sam dobio nekoliko dana prije nego što je Darko imao udes, ne želim ni njega da opterećujem. On mora da bude skoncentrisan samo na vježbe i oporavak. Ljekari su mu ograničili posjete i samo mi koji smo ga obilazili u zemunskoj bolnici možemo da ga povremeno posjećujemo, izuzev mame koja je sa njim. Marina vjerovatno može da bude sa njim koliko hoće, ali ne znam ni koliko je pametno da bude u tom okruženju zbog trudnoće. U Selters banji moj brat ima dobre uslove i ugodnije je nego u bolnici. Ima svoju sobu i majku pored sebe, a što je najbitnije, tamo su dobri i stručni ljekari, fizioterapeuti i sestre, tako da će sve biti kako treba, siguran sam. Darko nema telefon baš iz tih razloga, da ga ne bi uznemiravali i ometali mu oporavak. Samo najbliža porodica ima mamin broj, ali i nju to često opterećuje – kaže Dragan.

Branka se ne odvaja od sina

Baka Darkove vjerenice otkriva da su Marina i Branka sve vrijeme uz njega.

– Marina nam je rekla da će do srijede biti kod Darka. Taj apartman u kojem leži on ima bračni krevet, kuhinju, dnevni boravak i kupatilo i vrlo je komforno, tako da ima mesta i za Marinu i za Branku – kaže Živka.

(Blic)

ASHA prodaja vozila