Početna Vijesti Pijani vrijeđali mještane Kozarca i prijetili da će ih pobiti

Pijani vrijeđali mještane Kozarca i prijetili da će ih pobiti

Tokom vikenda u Kozarcu se odvijala prava drama kada je više osoba u alkoholisanom stanju terorisalo građane na nacionalnoj osnovi i prijetilo da će ih pobiti.

Srpskainfo saznaje da je teško povrijeđena B.T. koja je pokušala zaustaviti pijane nasilnike koji su narušavali red i mir.

Prema nezvaničnim informacijama u napadu su učestvovali D. M. i S. M, te još dvije osobe među kojima i radnik jedne zaštitarske firme.

Identitet svih učesnika poznat je portalu Srpskainfo, ali ih nećemo objavljivati zbog interesa dalje istrage. Prema nezvaničnim informacijama ove osobe su u jako bliskim vezama sa lokalnim policijskim službenicima.

– Bila su četvorica momaka. Taj Denis već tri dana pravi probleme po Kozarcu i govori “Srbe na vrbe“, prijeti da će ubiti i silovati. Građani u Kozarcu su uznemireni. U subotu uveče je prvo upao u kladionicu i napao radnicu. Kamere su zabilježile sve, a zatim je iste večeri u lokalu došlo do naguravanja kada je povrijeđena žena – ispričao je sagovornik Srpskainfo.

Dodaje kako su nasilnici nanijeli teške povrede B.T. koja je pokušala smiriti situaciju.

Komandir policijske stanice u Kozarcu Osman Mahmuljin nije želio komentarisati napad na građane, te nas je uputio na Policijsku upravu Prijedor.

U PU Prijedor nam je potvrđeno da će javnost biti obaviještena o slučaju u Kozarcu.

Srpskainfo