Početna Crna hronika Pijan napao banjalučkog policajca i poderao mu uniformu

Pijan napao banjalučkog policajca i poderao mu uniformu

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Banjalučanin Slaviša L. uhapšen je zbog sumnje da je napao policijskog službenika, nakon što je njegov automobil zaustavljen tokom redovne kontrole, saznaju “Nezavisne”.

On je uhapšen sinoć oko 23.40 sati u mjestu Borkovići, kada su službenici zaustavili golf kojim je upravljao osumnjičeni u vidno alkoholisanom stanju.

Prema navodima iz policije, Banjalučanin je po zaustavljanju izašao iz automobila te počeo da vrijeđa policijske službenike, a na jednog od njih je fizički nasrnuo, oštetivši mu službenu uniformu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“O svemu je obaviješten dežurni okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštava Banjaluka koji je naložio da se u redovnoj proceduri, nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta, protiv S.L. dostavi izvještaj za krivično djelo sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje”, saopšteno je iz PU Banjaluka.

Podsjeća se da je na području Policijske uprave Banjaluka, tokom osam mjeseci 2019. godine, ukupno evidentirano 130 slučajeva napada i sprečavanja služenih lica u vršenju službene radnje, što svjedoči u prilog činjenici o težini policijske profesije i tome da su policijski službenici svakodnevno izloženi rizicima tokom obavljanja poslova i zadataka iz svoje nadležnosti, a sve sa ciljem zaštite građana i njihove imovine.

ASHA prodaja vozila