fbpx

Petrovdnaski padobrnski kup: Čeka se prestanak kiše

Iz Aerokluba “Prijedora“ poručuju, što se tiče nas, sve je spremno 23. Petrovdanski padobranski kup. Ekipe pristižu, na aerodomu „Urije“ sve je po konac. Čeka se na višu silu, jer vremenski uslovi su daleko od idealnih.

– Trenutno nam vremneske prilike ne idu na ruku. Očekujemo dolazak helikoptera OSBiH, koji je dobio mali broj sati leta. Navjerovatnije je da će stići u jutarnjim časovima. Mi se nadamo da će sutra doći do razvedravanja i da će takmičenje proći u najboljem redu – rekao Predsjednik Aerokluba Milan Marković.

Otvaranje kupa zakazano je sutra u 12 časova. Satnica takmičenja podložna je promjenama , u zavisnosti od vremenskih uslova, a čak je moguće i pomjeranje skokova za nedjelju. Lijepom vremenu naročito se nadaju padobranci koji su i ove godine došli iz svih krajeva Evrope. Tu su ekipe iz Rusije, Srbije, Slovenije, Austrije, Hrvatske, Italije, Crne Gore.

Zbog loših meteo uslova trenažne skokove nisu mogli da obave prijedorski padobranci. No iz prijedorkog Aerokluba poručuju da oni najbolje rezultate postižu kad su okolnosti okrenute protiv njih.

K.V.

Dental Studio Prijedor
ASHA prodaja vozila