Početna Zanimljivosti Petogodišnjak pozvao cijeli vrtić u sud da proslavi njegovo usvajanje

Petogodišnjak pozvao cijeli vrtić u sud da proslavi njegovo usvajanje

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Petogodišnjak iz Mičigena pozvao je sve drugare iz vrtića na sud kako bi bili u publici i svjedočili njegovom zakonskom usvajanju, čime je osvojio srca ljudi širom svijeta.


Dječak Majkl se u četvrtak i formalno pridružio novoj porodici, odlukom suda iz okruga Kent.

Na fotografiji, koju su zaposlenih iz okruga podijelili na zvaničnoj Facebook strani suda, vidi se mališan kako se proteže u stolici u sudnici, pored usvojitelja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iza njih, u publici su Majklovi drugari iz obdaništa veselo mahali papirnim srcima.

Tokom saslušanja, svako dijete se predstavilo i objasnilo zašto je došlo da proslavi ovaj dan.

“Majkl je moj najbolji prijatelj”, rekao je dječak Stiven. “Zovem se Lili i volim Majkla”, djevojčica je poručila sudiji Patrisiji Garner, koja je za tu priliku nosila ogrlicu od božićnih ukrasa. “Školsku godinu smo započeli kao porodica. Porodica ne mora da ima veze sa DNK-a, porodica je podrška i ljubav” jasan je Majklov učitelj.

Grupa prijatelja iz razreda, nastavnika i roditelja djece dočekala je odluku o usvajaju uz pokliče i aplauz, dok su Majkl i njegovi roditelji lupkali sudijskim čekićem, kada se postupak završio.

Četvrtak je u okrugu Kent proslavljen kao Dan usvajanja, a 37-oro djece je “s ljubavlju i zvanično dočekano u porodicama”, napisali su zvaničnici okruga na Facebooku.

– Njihov put je nekad bio jako drug. Podrazumjevao je čuda i velike promjene i za djecu i za porodicu, kao i nevjerovatnu podršku zajednice – kao što to danas možete da vidite na ročištu za usvajanje Majkla. Cijeli njegov vrtić i škola su ovdje da kažu “volimo te” i “podržavamo te”, kao i “mi ćemo biti ovdje ne samo danas, već i u budućnosti” – ” rekla je sudija Patrisija Garner lokalnim medijima.

Majkl je ispred sudnice, na očevo oduševljenje, rekao:

– Volim svog tatu!

Fotografija na kojoj se vidi Majkl i cijeli vrtić podeljena je na Facebooku više od 100 000 puta.

BBC

ASHA prodaja vozila