Početna Crna hronika Pet lica uhapšeno zbog droge

Pet lica uhapšeno zbog droge

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pripadnici Policijske stanice Sanski Most priveli su jučer na lokalitetu „Mostište“, u blizini sela Hrustova, petoricu mlađih muškaraca kod kojih je pronađena veća količina zabranjenog narkotičkog sredstva – kanabisa.

Prema riječima Ale Šiljdedića, portparola MUP-a USK, akcija je izvedena nakon što je policija dobila informacije da se u jednom vikend objektu koji se nalazi na tom lokalitetu, u neposrednoj blizini rijeke Sanice, skuplja grupa muškaraca u vrijeme kada je na snazi policijski sat.

Tokom pretresa vikendice i osoba koje su se nalazile u njoj, policija je također pronašla određenu količinu kanabisa, kao i osam plastičnih čaša sa zasadom, kao i tri veće saksije sa već odraslim biljkama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pretragom okolnog terena pronađeno je i deset paketića sa identičnim sadržajem, a nezvanično saznajemo kako je ukupno pronađeno oko kilogram tog narkotičkog sredstva.

Također, pronađena je i manja količina municije za pušku i pištolj, a o svemu je obavješten dežurni tužilac te će protiv privedenih osoba biti poduzete zakonom propisane mjere.

ASHA prodaja vozila