Početna Politika PDP bira novo rukovodstvo te stranke u Prijedoru

PDP bira novo rukovodstvo te stranke u Prijedoru

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Odlukom Predsjedništva PDP-a Gradski odbor Prijedor je dužan da sprovede Sabor na kojem će izabrati novo rukovodstvo – saopšteno je iz PDP-a.

Predsjednik Partije demokratskog progresa Branislav Borenović održao je sastanak sa članovima Gradskog odbora PDP-a Prijedor.

„Odlukom Predsjedništva PDP-a Gradski odbor Prijedor je dužan da sprovede Sabor na kojem će izabrati novo rukovodstvo. Aktivnosti za organizaciju Sabora su povjerene Miodragu Deretiću, prijedorskom advokatu i čovjeku sa velikim iskustvom u politici, koji će sa predsjednikom regionalnog odbora Izborne jedinice 1 Milankom Mihajilicom organizovati Sabor gradske organizacije u narednih 60 dana. Stalno osvježavanje lokalnih organizacija je neophodno i siguran sam da će i u Prijedoru to dati dobre rezultate“, kaže Borenović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Miodrag Deretić je rekao da se aktivnosti oko održavanja Sabora odvijaju po planu.

“Pridružuju nam se novi mladi ljudi, koji u PDP-u vide volju, želju  i energiju za promjenama i napretkom. U sinergiji sa nama iskusnijim i novim rukovodstvom Gradskog odbora, siguran sam da ćemo napraviti stabilnu i snažnu organizaciju”, kaže Deretić.

Prije nekoliko dana u javnosti se pojavila informacija da je rukovdstvo PDP-a je raspustilo Gradski odbor te stranke u Prijedoru zbog njihove koalicije sa SNSD-om.

(BN)