Početna Prijedorski region PAVLOVIĆ URUČIO MALIŠANIMA NOVOGODIŠNJE PAKETIĆE

PAVLOVIĆ URUČIO MALIŠANIMA NOVOGODIŠNJE PAKETIĆE

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Veselo je bilo danas u Dječijem vrtiću “Radost”. Mališani su pripremili priredbu i uz pjesmu i ples dočekali gradonačelnika. Obradovali su se paketićima, ali i dolasku Nove godine, jer to je, kako kažu, vrijeme kada na njihova vrata kuca Djeda Mraz.

– Volim Novu godinu i Djeda Mraza. Željno ga očekujem da mi donese poklone – rekao je šestogodišnji Kosta.

Gradska uprava obezbijedila je paketiće za svu djecu u prijedorskim javnim i privatnim vrtićima, kao i za one koji se trenutno nalaze na Odjelu pedijatrije Bolnice “Dr Mladen Stojanović”. Direktor vrtića “Radost” Gordana Jekić kaže da djeci ovo mnogo znači, s obzirom da je ovaj put izostala proslava Dječije nove godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– U znak zahvalnosti gradonačelniku, organizovali smo priredbu. Nadam se da su sva djeca srećna i zadovoljna – dodala je ona.

Nedostatak smještajnih kapaciteta najveći je problem vrtića u gradu na Sani. Gradonačelnik obećava da će gradska vlast u narednom periodu raditi na rješavanju tog problema.

– Radićemo na povećanju tih kapaciteta, kako se ne bi dešavalo da oko 200 djece ostane neupisano u vrtić, kao što je bio slučaj dosad. Želim da kažem da su djeca naše najveće bogatstvo i sve što radimo, radimo zbog njih – poručio je Pavlović.

Dječiji vrtić “Radost” broji oko 430 mališana, raspoređenih u nekoliko grupa.

kozarski.com

ASHA prodaja vozila