Početna Prijedorski region Pavlović i Duratović obišli mještane mjesnih zajednica Ališići i Raškovac – razgovarano...

Pavlović i Duratović obišli mještane mjesnih zajednica Ališići i Raškovac – razgovarano o problemima

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gradonačelnik Prijedora Dalibor Pavlović, zajedno sa predsjednikom Skupštine grada Mirsadom Duratovićem, obišao je mještane mjesnih zajednica Ališići i Raškovac, gdje je razgovarano o infrastrukturnim problemima ovih dijelova grada.

Kada su Ališići u pitanju, glavni problem ovog naselja je infrastruktura, kao i činjenica da ih nikad niko od prethodnih vlasti, nije došao posjetiti i sa njima razgovarati o problemima sa kojima se susreću. Dogovorili smo konkretne aktivnosti koje ćemo provesti u narednom periodu, a počećemo sa asfaltiranjem puta i spajanjem sa magistralnom cestom, te nasipanjem puta koji ide kroz polje do parcela koje ovi vrijedni mještani obrađuju.

U posjeti mještanima dijela naselja Raškovac koji su često pogođeni poplavama, Grad ima u planu cjelovitu zaštitu od poplava u iznosu od preko 65 miliona KM, što je više od ukupnog budžeta grada, a u etapnim fazama radova i projektima imaćemo pomoć i podršku „ Voda Srpske“ . Upoznao sam se i sa problemima brezičanskog mosta koji nema dovoljnu vodopropusnost, a planiramo izgradnju i jednog obodnog kanala kako bi zaštitili ljude koji ovdje rade i privređuju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U sklopu posjete obišao sam i predstavnike udruženja građana „Familija“ i „Berek“ koja uz podršku budžeta Grada organizuju kurseve šivanja za žene koje po završetku istog, najčešće uspješno pronalaze posao izjavio je Pavlović.

Gradska uprava se MORA približiti građanima i njihovim problemima kako bi ih zajednički rješavali. Uprkos poražavajućem stanju koje je nasljeđeno u gradskom budžetu, odlučni smo dati maksimum kako bi se podredili interesima građana Prijedora u cilju poboljšavanja njihovog životnog standarda.

ASHA prodaja vozila