Početna BiH Pavić u ponedjeljak dostavlja ime kandidata

Pavić u ponedjeljak dostavlja ime kandidata

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predsjednik DNS Marko Pavić izjavio je danas da DNS želi jedno od tri ministarska mjesta u Savjetu ministara i da je sa tim stavom upoznao predsjedavajućeg Savjeta ministara Zorana Tegeltiju.

– Očekujem da ćemo to uspjeti dogovoriti sa SNSD i da ćemo do ponedjeljka moći dati ime ministra iz redova DNS. Tražimo jedno ministarsko mjesto. Spremni smo na dva mjesta odmah odreagovati. Bitno je da je jedno od tri – rekao je Pavić novinarima u Prijedoru.

Pavić kaže da je mlade DNS tokom današnjeg razgovora još jednom upoznao sa osnovnim smjernicama politike DNS, kao i sa Programom reformi BiH.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

On je dodao da je mlade upoznao i sa stavovima DNS o NATO i da na tom putu treba slijediti Srbiju, kao i o formiranju vlasti na niovu BiH te trenutnim odnosima u koaliciji.

– Mladi su opredijeljeni da grade bolju budućnost za sebe i sve koji žive u Republici Srpskoj. Njihovo interesovanje ne samo za ovo što je danas nego šta će biti za deset godina, u skladu je sa onim što radi DNS, a radimo dugoročno, ne podliježemo trenutnim politikantskim pitanjima, nego se sistematski i organizovano bavimo najkrupnijm pitanjima političkog i ekonomskog razvoja – istakao je Pavić.

Srna

ASHA prodaja vozila