Početna Prijedorski region Pavić pozvao “osnivače DNS”

Pavić pozvao “osnivače DNS”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Neka se slobodno najave na razgovore kad god požele, ali za početak neka se predstave jer nema razloga da se stide ili boje bilo koga, ako su osnivači stranke”, poručio je Pavić  neimenovanoj grupi osnivača i članova Glavnog odbora DNS-a.

Nakon što je Predsjedništvo DNS-a razriješilo Nedeljka Čubrilovića funkcije zamjenika predsjednika stranke na zahtjev lidera stranke Marka Pavića, putem medija Paviću je upućeno otvoreno pismo koje je potpisala “grupa osnivača i članova Glavnog odbora DNS-a iz svih dijelova RS”.

Pavić nije želio da komentariše navode iz otvorenog pisma koje je objavila ATV, a navodno uputila grupa osnivača i članova Glavnog odbora, ali je rekao da mu je drago što su se javili i pozvao ih da javno, imenom i prezimenom, stanu iza napisanog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Neka se slobodno najave na razgovore kad god požele, ali za početak neka se predstave jer nema razloga da se stide ili boje bilo koga, ako su osnivači stranke”, rekao je Pavić za “Istinito”.

Predsjednik DNS-a je zatražio smjenu svog zamjenika uz obrazloženje da je učestvovao u smjenama DNS-ovih kadrova po zahtjevu predsjednika SNSD-a Milorada Dodika, zbog čega je dio banjalučkog Gradskog odbora DNS stao uz Čubrilovića.

“Kao ljudi koji su zajedno s vama u teškim i izazovnim vremenima formirali Demokratski narodni savez, molimo vas da što prije obavite konsultacije sa osnivačima i istaknutim članovima stranke na cijelom prostoru Republike Srpske, od Trebinja do Novog Grada, jer je to, iskreno smatramo, prijeko potrebno, kako bi se DNS sačuvao i kako bi se izbjeglo cijepanje stranke koje je, plašimo se, na pomolu”, navedeno je između ostalog u pismu koje je objavila ATV.

U pismu je izneseno niz optužbi na račun lidera DNS-a Marka Pavića, uz zahtjev da se povuče sa čela stranke “zarad interesa generacija koje su gradile DNS”.

ASHA prodaja vozila