fbpx

Pavić poručio: SNSD ima snagu kojoj se niko ne može suprotstaviti

– U ovom momentu SNSD ima snagu kojoj se ne može niko suprostaviti. Čovjek treba poštovati snagu i moć koji neko ima – rekao je predsjednik DNS-a Marko Pavić na proslavi krsne slave u Banjaluci.

Današnju krsnu slavu slavimo poslije izbora na kojima je DNS ostvario najveći uspjeh ikada, poručio je predsjednik stranke Marko Pavić u Banjaluci.

Lider DNS-a je rekao da još uvijek nije razgovarano da li je ta stranka član vladajuće koalicije u RS. Upitan da li će DNS podržati Radovana Viškovića za mandatara za sastav nove Vlade RS, Pavić je rekao da je to teško govoriti.

“Ja gospodina Viškovića znam, cijenim ga kao izuzetno korektnog čovjeka, ali mi nismo još ušli u pregovore. Ja ne mogu govoriti o podršci, a nismo razgovarali da li je DNS član vladajuće koalicije”, rekao je lider DNS-a na obilježavanju krsne slave te stranke, Mitrovdana.

Pavić je rekao da očekuje da će ova partija ući u vlast i u Republici Srpskoj i na nivou BiH.

”Mi imamo potpisan sporazum sa SNSD-om i SP-om i očekujemo da ćemo postići razgovor i dogovoriti se”, rekao je on.

Na pitanje da li će pristati na sve i da li se može suprostaviti Miloradu Dodiku, Pavić je rekao da je činjenica da SNSD ima moć.

”U ovom momentu SNSD ima snagu kojoj se ne može niko suprostaviti. Čovjek treba poštovati snagu i moć koji neko ima”, rekao je on.

Lider DNS-a rekao je da nisu zadovoljni dešavanjima u posljednje vrijeme, ali i dodao da je DNS stranka koja će raditi na svom unutrašnjem jačanju, i na tome da zadovolji potrebe građana koji su im dali povjerenje.

”Iako još nismo razgovarali, mi ćemo opravdati očekivanja glasača koji su nam dali podršku. DNS se ne može odreći svojih poslanika. Ovo je bila volja građana, oni su izabrali poslanike”, rekao je on.

Na slavu DNS-a stigli su i predsjednik Srpske Milorad Dodik i premijer Željka Cvijanović.

BN TV

Dental Studio Prijedor
ASHA prodaja vozila