Početna Prijedorski region Pavić: Osnažiti ekonomiju i povećati zapošljavanje

Pavić: Osnažiti ekonomiju i povećati zapošljavanje

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na Mrakovici je održan sastanak rukovodstva Demokratskog narodnog saveza sa članovima Centralnog izbornog štaba ove stranke. Predsjednik DNS-a, Marko Pavić rekao je da je put prosperiteta i razvoja, koji će osnažiti ekonomiju i povećati zapošljavanje u Republici Srpskoj, cilj DNS.

On je naglasio da očekuje najveću pobjedu do sada jer je povjerenje ljudi u ovu stranku sve veće, a politika i program su garancija da DNS povjerenje neće iznevjeriti.

-Ono što je najvažnije је to da nećemo ići ni lijevo ni desno, nego DNS ide svojim putem. Trećim putem u Srpskoj i nećemo se vraćati unazad, nećemo ogovarati druge, jer je naš put, put prosperiteta i razvoja Srpske. To je put koji će osnažiti ekonomiju i povećati zapošljavanje u Republici Srpskoj – dodao je Pavić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

On je rekao da ga izuzetno raduje snaga i energija kandidata za poslanike jer je to, kako kaže, garancija za uspješno obavljene planove i da očekuje najbolje rezultate DNS-a do sada.

U planu je 107.700 glasova na predstojećim opštim izborima što je projekcija napravljena na bazi opštih izbora 2014.godine i lokalnih izbora iz 2016.godine i aktuelnog stanja i političke pozicije DNS-a u Republici Srpskoj, objašnjava šef Centralnog izbornog štaba DNS-a, Dragomir Jovičić.

-Svi znаmo da je evidentan rast članstva i rast DNS-a i sve veće povjerenje građana u DNS, tako da je projekcija koju smo napravili sasvim realna. Ubjeđeni smo da ćemo taj cilj ostvariti i na taj način imati 15 poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske i dva u Parlamentarnoj skupštini BiH. Naš cilj je da uduplamo svoj politički kapacitet – rekao je Jovičić.

On je istakao da DNS želi biti ravnopravan partner u političkom odlučivanju u Republici Srpskoj i BiH, kako bi mogao snažno da utiče na poboljšanje ekonomije, zapošljavanja kao i poboljšanja standarda građana.

ASHA prodaja vozila