Početna Prijedorski region “PATRIJA” OTVORILA SVOJA VRATA!

“PATRIJA” OTVORILA SVOJA VRATA!

Robna kuća “Patrija” konačno je, nakon više od dvije decenije, ponovo otvorila svoja vrata za posjetioce. Prijedorčani su s nestrpljenjem čekali ovaj dan, tako da je veliki broj građana došao na svečanost. Svi misle slično, drago im je što je simbolu grada vraćen sjaj kakav i zaslužuje.

“Tropic”, “DM”, “New Yorker”, “Sinsay” samo su neki od domaćih i svjetskih brendova koji će u 24 radnje biti dostupni kupcima. Tu su i drugi sadržaji poput „Cinestar multipleksa”, knjižare, igraonice, te ugostiteljskih objekata, restorana “Lafayette” sa atraktivnom terasom s koje se pruža  pogled na prijedorske ulice. Vlasnik „Patrije“ je kompanija „MG Mind“, koja je od 2019, kad je počela rekonstrukcija, uložila oko 17 miliona KM.

– „Patrija“ je nekad bila simbol grada, a od danas će to opet biti. Prije svega zahvaljujući „MG Mindu“ i „Novoj banci“, koji su renovirali objekat. Prijedoru to mnogo znači, jer je zaposlen veliki broj radnika, a tu su i brojni drugi benefiti – rekao je gradonačelnik Prijedora Dalibor Pavlović.

Otvaranju su prisustvovali i ministar trgovine i turizma RS Suzana Gašić, te predsjedavajući Savjeta ministara BiH Zoran Tegeltija.

Ovakav objekat u samom centru grada, savremenog izgleda, posjetiocu pruža sve što mu treba na jednom mjestu.Na kraju, „Patrija“ je ponovo tu, sa istim natpisom kao nekad, ali sa novim izgledom, nekim novim duhom i sadržajima. Jedno je sigurno: opet će biti mjesto okupljanja Prijedorčana, ali i svih onih koji dođu u grad na Sani.

kozarski.com

ASHA prodaja vozila