“Ovo će biti pobjeda naroda, pobjeda građana nad lošim sistemom. Izađite na izbore. Za naš Prijedor”- poručio je Predojević.

Кandidat za gradonačelnika Prijedora Goran Predojević započeo je danas kampanju sa Trga u Prijedoru, a podršku su mu pružili Nenad Nešić, predsjednik DNS, Draško Stanivuković, gradonačelnk Banja Luke i Nedeljko Glamočak, poslanik SDS.

Goran Predojević, kandidat za gradonačelnia Prijedora istakao je da mu je čast što je kandidat ujedinjene narodne opozicije jer ljudi žele promen i rekao da će Prijedor biti grad lider.

“Ovo će biti pobjeda naroda, pobjeda građana nad lošim sistemom. Izađite na izbore. Za naš Prijedor”, poručio je Predojević.

Obraćajući se prisutnima na otvaranju kampanje za izbor gradonačelnika Prijedora, predsjednik DNS-a Nenad Nešić istakao je da će Goran Predojević biti gradonačelnik svih i da je on bez mrlje u karijeri i privatnom životu, mlad i ugledan doktor i čovjek iz naroda.

“Vjerujem u pobjedu jer će to biti pobjeda stručnosti, odgovornosti, pristojnosti i prestanka djeljenja Prijedorčana na ove i one”, rekao je Nešić.

Nedeljko Glamočak, poslaik SDS-a, istakao je u ime SDS, čiji je i član Predsjedništva, punu podršku Goranu Predojeviću.

“Vjerujem da će Goran stati u red mladih, perspektivnih gradonačelnika i da će voditi računa o svojim građanima”- rekao je Glamočak.

Draško Stanivuković, gradonačelnik Banja Luke pozvao je Prijedorčane da glasaju za doktora Gorana Predojevića da bi promjene koje su se desile u Banja Luci došle i u Prijedor.

“Uvjeren sam u dobru poltiku i čiste namjere našeg Gorana. Promjene u Prijedoru biće dobar vjesnik promjena u Srpskoj”- rekao je Stanivuković.

U Prijedoru se održavaju vanredni izbori za gradonačelnika Prijedora, nakon što je prethodni gradonačelnik iz SNSD-a Dalibor Pavlović podnio ostavku nakon što su se u javnosti pojavile fotografije na kojima konzumira tablete, kao i one na kojima se nalazi u kompromitujućim pozama u toaletu.

rtvbn