Početna Biznis Ove kompanije traže radnike širom BiH, u Hrvatskoj i Sloveniji

Ove kompanije traže radnike širom BiH, u Hrvatskoj i Sloveniji

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova

U saradnji sa portalom Boljiposao.com svake sedmice donosimo aktualne vijesti sa tržišta rada. One uključuju najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog po za traženje poslova.

UNIQA je vodeća osiguravajuća kuća u Austriji i jedna od vodećih grupacija u Centralno-Istočnoj Evropi koja uspješno posluje u 16 evropskih zemalja. Sa oko 22 hiljade saradnika koji brinu o preko 9,5 miliona zadovoljnih klijenata, UNIQA je među najdinamičnijim osiguravajućim grupacijama. Mi u UNIQA osiguranju svakodnevno pružamo sigurnost velikom broju klijenata. Osiguravamo budućnost kontinuiranim razvojem i primjenom savremenih načina organizacije i rada, a u želji da proširimo naše aktivnosti tražimo: Prodajni savjetnik – Prijedor, Banja Luka, Prnjavor, Derventa i Doboj. Kvalifikacije: iskustvo u prodaji, poželjno u finansijskim institucijama, minimalno srednja stručna sprema, izražene komunikacijske i organizacijske sposobnosti, sklonost timskom radu, ali i mogućnost samostalnog djelovanja, proaktivnost i usmjerenost cilju, poznavanje rada na računaru. Odgovornosti: prodaja proizvoda osiguranja pravnim i fizičkim licima, briga i unapređenje poslovnog odnosa sa klijentima, koordinacija i nadzor svih poslovnih aktivnosti sa klijentima, stručno savjetovanje klijenata o proizvodima i uslovima osiguranja.

Opširnije pronađite OVDJE

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sparkasse Bank BiH – Ako imate završen ekonomski fakultet i/ili neki drugi, posjedujete iskustvo u radu sa klijentima, orijentisani ste na ostvarenje rezultata i želite nove izazove, poznajete tržište i vidite njegove potencijale, te ste timski igrač, mi vjerujemo da možete biti: VODITELJ POSLOVNOG ODNOSA ZA SREDNJA PREDUZEĆA. U Poslovnom Centru Banja Luka, Sektor za poslovanje sa privredom. Konkretnije o poziciji: uspostavljanje, razvijanje i održavanje poslovnog odnosa sa klijentima Banke iz svog portfolia i unapređivanje profitabilnosti poslovnog odnosa, analiziranje finansijskih izvještaja klijenata sa ciljem usmjeravanja ponude proizvoda klijentima, te planiranja prodajnih aktivnosti, iniciranje ponude proizvoda, organiziranje i održavanje prezentacije proizvoda postojećim i potencijalnim klijentima, kontinuirano praćenje, savjetovanje i educiranje klijenata iz svog portfolia o proizvodima Banke u cilju unapređenja profitabilnosti poslovnog odnosa s klijentima, vođenje pregovara o specifičnim potrebama klijenata sa osnovnim ciljem ostvarivanja win-win strategije, praćenje i analiza finansijskih izvještaja i drugih informacija o klijentu u cilju pravovremenog prepoznavanja potencijalnog rizika u skladu sa utvrđenim metodologijama, održavanje i unapređivanje kvalitete portfelja, koordiniranje aktivnosti na poslovima prodaje proizvoda i usluga s drugim organizacijskim jedinicama s ciljem pružanja kompletne usluge klijentu, izrada potrebnih izvještaja iz svog područja rada. Nudimo Vam: rad u stabilnoj i respektabilnoj organizaciji staroj 200 godina ali spremnoj na sve izazove novijeg doba, rad na izazovnom bankarskom tržištu, kulturu u kojoj se cijeni proaktivnost i otvorena komunikacija, kontinuirano educiranje i razvoj karijere.

Opširnije pronađite OVDJE

Preduzeće SILIKO d.o.o. je razvojni isporučilac i proizvođač tehničkih proizvoda od elastomera i termoplasta sa više od 30 godina tradicije. U tom periodu proizvodni program se proširio
i danas obuhvaća djelatnosti kojima kupac može dobiti cjelovitu uslugu od idejnog koncepta, konstrukcije i izrade alata pa sve do velikoserijske proizvodnje. U preduzeću SILIKO d.o.o. u svoju ekipu pozivamo više novih suradnica ili suradnika za popunjavanje RADNIK U PROIZVODNJI ZA AUTOINDUSTRIJU (m/ž). Mjesto rada: Slovenija. Zadaci i odgovornosti: različiti poslovi u proizvodnji gumenih i/ili plastičnih proizvoda za automobilsku industriju, priprema materijala i druge opreme, kasnije je moguće i napredovanje na druga odgovorna radna mjesta.

Opširnije pronađite OVDJE

Projektant/Trgovac u salonu namještaja Kalea: Sarajevo, Mostar, Vitez, Jelah, Bihać, Banja Luka, Bijeljina. Opis radnih aktivnosti: predlaganje idejnih i tehnički rješenja za izradu namještaja po mjeri, izrada skica za vanstandardni namještaj, prezentacija uzoraka materijala, izrada ponuda za kupce, koordinacija sa timom u tehničkoj pripremi proizvodnje, saradnja i koordinacija sa ostalim sektorima u kompaniji. Uslovi: SSS– poželjno tehničkog/arhitektonskog usmjerenja, poželjno radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima, poželjno poznavanje softvera za 3d modeliranje namještaja po mjeri (AutoCad, Carpus, 3D Max, Google Sketchup), vozačka dozvola B kategorije, osoba treba da je komunikativana, spremna na timski rad, rad u dinmičnoj radnoj atmosferi, ljubazna, odgovorna, pouzdana, da posjeduje organizacijske, prezentacijske i motivacijske sposobnosti, samoincijativna, kreativna.

Opširnije pronađite OVDJE

Babić pekara d.o.o., jedna je od vodećih firmi u pekarskoj industriji u Dalmaciji, s tradicijom dužom od 50 godina. Grupacija Babić ima preko 800 radnika, zaposlenih u tri proizvodna pogona (Split, Dubrovnik i Korčula) i 80 maloprodajnih jedinica. Zbog daljnjeg razvoja poslovanja tražimo kandidate koji će svojim znanjem, iskustvom i željom za napredovanjem pridonijeti daljnjem razvoju našega tima, pridružite nam se na slijedećim pozicijama: Prodavač (m/ž), (više izvršitelja, mjesto rada: Split, Dubrovnik)

OPIS POSLA:
• komunikacija i posluživanje kupaca
• rad na blagajni
• priprema i pečenje proizvoda
• briga o higijeni i čistoći u maloprodajnom objektu

Opširnije pronađite OVDJE.

biznisinfo.ba

ASHA prodaja vozila