Početna Vijesti Ova Ključanka je među 6 najuspješnijih bioenergičara u svijetu!

Ova Ključanka je među 6 najuspješnijih bioenergičara u svijetu!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dugo godina je, kaže nam, bježala od publiciteta. Oduvijek je znala da je drugačija od ostalih. A onda je jednostavno probala. I uspjela. Danas dr.Samka Bečić, bioenergičarka iz Ključa spada medju šest najuspješnijih bioenergičara u svijetu.

”Godinama sam se krila”- kaže nam Samka, te dodaje kako su za njene sposobnosti znali tek rijetki kojima je uspješno pomagala.

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No danas se nemoguće sakriti. Od usta do usta, prenosile su se informacije, a Samki pristizala pisma i zahvalnice za ono, običnom čovjeku teško pojmljivo-uspješno izlječenje.

 

Ipak,u jednom trenutku odlučila je prekinuti sa anonimnošću.

„Jednostavno,  vidjela sam šta se sve, i kako radi, te ko se sve bavi alternativnom medicinom, i odlučila sam svoje sposobnosti certificirati“. Danas je Samka veoma tražen specijalista u svojoj oblasti. Rijetki su trenuci odmora, a osim toga, jednom sedmično ordinira i u Prijedoru. No, i to joj zadaje problem jer je pacijenata mnogo a vremena malo. Naprosto je bez prethodno ugovorenog termina teško kod Samke doći na red. Jedno od mjesta gdje Samka ordinira je i Visoko, u tamošnjim piramidama.

I to na insistiranje dr.Semira Osmanagića. Semir je čak u jednom trenutku insistirao na Samkinom preseljenju u Sarajevo i ponudio i svoje prostorije u  Aero – banji u sklopu cijelog kompleksa Ravni 2 na visočkim piramidama.

„Tamo smo najmanje dva puta mjesečno po nekoliko dana“ kaže nam Samka. Pored dijagnosticiranja različitih vrsta bolesti, Samka je u mogućnosti nerijetko potpuno precizno i bez mjerenja utvrditi visinu šećera ili masnoće u krvi te čak i skreuti pažnju na pogrešne dijagnoze kojih je danas u našem zdravstvu doista puno.

 

Na insistiranje supruga odlučila je da se i medijski predstavi javnosti. Pored domaćih i pacijenata u regiji, Samki dolaze pacijenti iz svih krajeva svijeta. Ipak, i na kraju razgovora kaže da je pod pritiskom i da ju je pomao strah za zdravlje bolesnog nam društva u šta se svakodnevno uvjerava. I pored pristanka na medijsko predstavljanje, zaključuje kako joj je do publiciteta doista najmanje stalo.

 

Za hator svome životnom saputniku pkušat će svoje sposobnosti u narednom periodu staviti na uslugu njegovim i njenim Pridorcima. Termine možete zakazati telefonski. Šta sve Samka može, uvjerite se i sami.

 

Moj Prijedor

ASHA prodaja vozila