Početna Prijedorski region Otvorena ” Slatka zimska čarolija” i klizalište

Otvorena ” Slatka zimska čarolija” i klizalište

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prostoru Ljetne bašte u Prijedoru sinoć je otvoreno klizalište i time ujedno i ovogodišnja manifestacija” Slatka zimska čarolija”.

U ime generalnog pokrovitelja manifestaciju je otvorio gradonačelnik Prijedora Milenko Đaković koji je istakao da je ovo po drugi put da grad ima svoje klizalište u vrijeme novogodišnjih praznika.
” Prošle godine je ovo bila veoma posećena manifestacija i odlučili smo se da to opet ponovimo i da svim ljubiteljima klizanja omogućimo razonodu pogotovo jer predstoji i školski raspust i vrijeme zimskih radosti” , kazao je Đaković.
Ovu manifestaciju su podržali brojni sponzori,a među njima i Fabrika keksa ” Mira” koja podržava gotovo sve manifestacije vezane za djecu i omladinu u gradu.
” Prošle godine smo bili organizatori,a ove sponzori ove zimske čarolije na ledu da bi oni najmlađi, kojima je to i najinteresantnije, imali gdje da se zabave”, kazala je pomoćnik direktora ” Mire” Marina Cvjetićanin.
Vlasnik klizališta Mladen Bosančić najavio je brojne sadržaje koji će se oko i na klizalištu događati sve do 1.februara do kada će klizalište biti otvoreno.
” Prošle godine smo sebi zadali zadatak koji smo ispunili budući da je kroz klizalište prošlo gotovo 30 000 Prijedorčana svih uzrasta i vjerujemo da će interes za klizanje i razne događaje koje smo pripremili i ove godine biti veliki”, istakao je Bosančić.
On je najavio brojne muzičke programe, dodjelu paketića, hokejašku utakmicu i školu klizanja.
Klizalište će raditi svakim danom od 10.00 do 22.00 časa , a cijena jednog sata klizanja uz iznajmljivanje klizaljki iznosiće 4 KM.
Večerašnju svečanost otvaranja obilježio je i vatromet.

ASHA prodaja vozila