Početna Biznis Otvorena još jedna Hifina pumpa u inostranstvu

Otvorena još jedna Hifina pumpa u inostranstvu

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svečanim otvaranjem svog 12. maloprodajnog objekta, Hifa Oil vodeći privatni distributer nafte i naftnih derivata u Bosni i Hercegovini, otvorila je svoju drugu po redu benzinsku pumpu u glavnom gradu Crne Gore, Podgorici.

U svome saopćenju za javnost, kompanija najavljuje dalje širenje mreže Hifa Oil – Euro Oil benzinskih pumpi na tržištu Crne Gore.

Nova benzinska pumpa sa pratećim sadržajima nalazi se u centru Podgorice, u dijelu grada Tološi.

“Crna Gora nam je izuzetno važno tržište, i mi ćemo nastaviti sa širenjem naše maloprodaje u ovoj zemlji. Želimo na ovaj način dati crnogorskom tržištu jednu novu vrijednost sa servisom i sadržajima koji polaze od najkvalitetnijih goriva i završavaju se vrhunskom uslugom i zadovoljstvom svih onih koji nas posjete. Osim širenja na inozemnim tržištima, danas mogu najaviti i skoro otvaranje naših Hifa Oil – Euro Oil objekata i u Bosni i Hercegovini, tačnije u Gradačcu i Hrasnici (Sarajevo). Time ćemo ispuniti naš ovogodišnji plan širenja maloprodaje na 14 benzinskih pumpi, što predstavlja rast od gotovo 200 posto u godini dana. Sljedeće, 2020. godine, nastavljamo istim tempom sa investicijama u milionskim iznosima na domaćem i inozemnim tržištima”, izjavio je Kenan Ahmetlić, izvršni direktor i član Uprave kompanije Hifa Oil.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

biznisinfo.ba

ASHA prodaja vozila