Početna Biznis Otvoren savremeni objekat “Crvena jabuka” marketa u Bihaću

Otvoren savremeni objekat “Crvena jabuka” marketa u Bihaću

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jučer u 10 sati otvorena je nova poslovna jedinica Crvena jabuka marketa u Bihaću. U objektu koji se prostire na 1 800 kvadratnih metara, kupcima će biti dostupan asortiman od preko 17 000 artikala. Otvaranjem ovog marketa, u Bihaću su obezbijeđena 102 nova radna mjesta. Novi koncept maloprodajnog objekta koji odlikuje ovaj trgovinski lanac, orijentisan je na prehrambene proizvode.

„Posebnu pažnju posvetili smo programu prehrane, naročito svježim odjelima i time napravili iskorak u poslovanju u segmentu maloprodaje. Sa ponosom danas smo kupcima u Bihaću predstavili nove odjele naše razvojne kuhinje. Na svakom od odjela, svakodnevno će biti dostupno više od 50 različitih vrsta gotovih jela, pita i pizza, poslastičarskih i pekarskih proizvoda,” navela je Senada Arnautović iz marketing službe Crvena jabuka marketa.

Market u Bihaću svojim kupcima svakodnevno obezbjeđuje raznovrsan asortiman svježeg voća i povrća, različitih vrsta mesa i ribe. Sve to, uz ljubazne zaposlene, upotpunio je i novi, moderan ambijent marketa, u sklopu kojeg se nalazi i prostor za konzumaciju „Sjedi i jedi”, u kojem će kupci moći da uživaju u ukusnim zalogajima iz kuhinje Crvena jabuka marketa. Danas, ali i narednih dana, svi kupci imaće priliku da degustiraju proizvode na svježim odjelima i sami se uvjere u kvalitet, odabrane sastojke i pristupačne cijene. U narednom periodu, u marketu su aktuelni decembarski akcijski katalog i kupon-bon katalog, kao i novogodišnji katalog sa velikim izborom gotovih jela, priloga, poslastica i pića po dobrim cijenama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na dan otvaranja, kupce su dočekali brojni pokloni i iznenađenja. Svakog kupca u marketu obradovali su poklon cekerima i jabukama, dok je svaki kupac sa računom preko 50 KM nagrađen poklonom iznenađenja. Za svaku kupovinu preko 100 KM kupci su nagrađeni poklon brendiranim kišobranom. Svaki stoti kupac obavio je besplatnu kupovinu, a atmosferu su upotpunili rođendanska torta, druženje sa maskotama, zabavni program za najmlađe, kao i kutak za fotografisanje.

U subotu i nedjelju, nagrađivanje će se nastaviti i to na način da će svaki 100. kupac obaviti besplatnu kupovinu. Već u ponedjeljak, sve kupce penzionere očekuje posebna pogodnost – popust za penzionere u iznosu od 10%, koji će se ubuduće realizovati svakog ponedjeljka.

Radno vrijeme Crvena jabuka marketa je od 7 do 21 čas od ponedjeljka do subote i nedjeljom od 8 do 21 čas.

Fokus

ASHA prodaja vozila