Početna Prijedorski region OTVARANJE “PATRIJE” 29. JULA

OTVARANJE “PATRIJE” 29. JULA

Bliži se dan svečanog otvaranja “Patrije”. Radovi su u punom jeku. Spolјašnji izgled nove “Patrije” već se vidi, a uskoro ćemo vidjeti i kako će izgledati unutra. Prijedorčani saglasni, drago im je što je nekadašnji simbol grada dobio novo ruho i novi život.

Upravo su pozitivne reakcije građana dokaz da je novi izgled pun pogodak, kažu iz Uprave ovog Tržnog centra. “Patrija” vrvi od građevinskih radnika, radovi se polako privode kraju i svečano otvaranje će biti kad je i najavlјeno.

“Patrija” se otvara 29. jula.  I to je sigurno, bez obzira što neki u to sumnjaju. Mi smo pojačali ekipe i radimo da prvi posjetioci u “Patriju” uđu navedenog datuma”, kaže Siniša Trivić, upravnik Tržnog centra “Patrija”.

“Patrija“ nije samo tržni centar, ona je bila simbol grada, a očekuje se da to bude nova, obnovlјena verzija. Izgled je potpuno nov, ali na prošlost podsjeća dobro poznati natpis sa nazivom.

“Građanima se sviđa što smo zadržali stari logo i stari naziv. Jer, on je svima nama Prijedorčanima, ali i onima iz okoline, jako drag”, dodaje Trivić.

Ovakvo nešto je bilo potrebno Prijedoru, ali i cijeloj regiji, kažu iz nove “Patrije”. Na jednom mjestu, u samom gradskom jezgru Prijedorčani, ali i svi gosti, imaće poznate svjetske brendove odjeće, obuće, multipleks, knjižaru, restoran i kafe-bar i još mnogo toga.

kozarski.com