Početna Sport Otkazan “Adrija Tur” u Banjaluci i Sarajevu

Otkazan “Adrija Tur” u Banjaluci i Sarajevu

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Humanitarni teniski turnir “Adrija Tur” u organizaciji najboljeg tenisera svijeta Novaka Đokovića je otkazan i neće se održati u Banjaluci i Sarajevu, saopšteno je danas poslije sednice Organizacionog odbora.

Odluka je donijeta nakon što je saopšteno da je Đoković pozitivan na virus korona, a prethodno su pozitivni bili Grigor Dimitrov, Borna Ćorić, Viktor Troicki…

– Izuzetno nam je žao što moramo da prekinemo organizaciju teniskih turnira u Banjaluci i Sarajevu. Radovali smo se da publika koja dugo godina čeka vrhunske asove, konačno vidi uživo Novaka Đokovića i druge tenisere, kao i da igranjem u ovim gradovima omogućimo promociju sporta i finansijsku podršku lokalnim igračima. Nažalost, zbog svih događaja poslednjih dana doneli smo odluku da je sada najvažnije da se epidemiološka situacija stabilizuje, kao i da se svi oporave – izjavio je direktor turnira Đorđe Đoković.

On se zahvalio svim učesnicima iz Teniskog saveza Republike Srpske, grada Sarajeva, svima koji su prethodnih dana vrijedno radili na pripremi ovih događaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Cenimo to i ostajemo prijatelji, a nadamo se da ćemo našu ideju sprovesti u delo, čim se za to steknu uslovi- naglasio je Đoković.

Đoković je na kraju podsjetio da je ideja “Adrija Tura” bila humanitarnog karaktera, sa ciljem da se omogući zarada igračima iz regiona, pomogne humanitarnim organizacijama i da se promovišu dobre vrijednosti.

– Ostajemo sada usmereni na podršku svima onima koji su inficirani Kovid 19 virusom sa željom da se što pre oporave – ističu iz organizacionog odbora.

Tanjug

ASHA prodaja vozila