fbpx

Otac pištoljem rastjerao narkomane u kući pa pretukao kćerku

Policija u Bihaću intervenisala je nakon što ih je juče u noći oko dva sata nazvao T. A. (21), koji je prijavio da se nalazi u kući koju koristi Kenan Đulić (21), zajedno sa B. N. (19).

U kuću je upao njen otac B. N. (57) te je odmah izvadio pištolj iz kojeg je ispalio dva hica.

Na lice mjesta upućena je policijska patrola, gdje je ispred kuće zatekla T. A., dok je u kući bila B. N. s vidnim povredama u predjelu glave koje joj je nanio otac B. N., dok je Đulić pobjegao nakon pucnjave.

Utvrđeno je da su B. N., T. A. i Đulić u kući konzumirali drogu prije nego što je došao djevojkin otac B. N. te pucao iz pištolja i nanio lakše povrede kćerki. Pištolj je poslije odbacio u dvorište.

Policija je ubrzo našla Đulića, a u toku istrage došlo se do saznanja da on u kući koju koristi drži veću količinu narkotičkih sredstava. Prilikom pretresa kuće pronađena je veća količina bijelog praha koja svojim izgledom asocira na drogu, piše Avaz.

Protiv B. N. slijedi izvještaj zbog izazivanja opšte opasnosti i nanošenja lakših povreda, do će Kenan Đulić, koji je policiji poznat odranije, biti predat tužilaštvu zbog neovlaštene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga.

(Srpska Cafe)

Dental Studio Prijedor
ASHA prodaja vozila