Početna BiH OSTVARILI ŽIVOTNI SAN I NE KRIJU SREĆU: Dušica i Gojko Makera ponosni...

OSTVARILI ŽIVOTNI SAN I NE KRIJU SREĆU: Dušica i Gojko Makera ponosni roditelji šest sinova

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bračni par Dušica i Gojko Makera iz Ljubinja postali su roditelji po šesti put, a radost u njihov dom donio je šesti sin – kome su dali ime Milidrag.

Osim najmlađeg Milidraga, Dušica i Gojko roditelji su još pet dječaka: Milana (15), Miloša (14), Miljana (12), Milije (9) i Mihaila (7) koji su najmlađeg brata prihvatili sa oduševljenjem, kao najljepši božićni dar.

Majka Dušica za Srnu ističe da su ona i suprug Gojko planirali veliku porodicu kada su započeli zajednički život prije 15 godina i priznaje da je oduvijek maštala da ima mušku djecu. Dušica kaže da je velika obaveza imati veliku porodicu, ali ističe da joj ništa ne pada teško kad pogleda sinove za koje kaže da su dobri i vrijedni dječaci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Zaista dobri, pomažu mi u kući, brižni su i odgovorni. Odlični su učenici. Osim školskih obaveza, oni imaju i brojne vannastavne aktivnosti, samostalni su i ponosna sam na njih – navodi Dušica.

U njihovoj porodici zaposlen je samo suprug Gojko, koji radi kao auto-prevoznik pa je često odsutan od kuće, a troje djece ostvaruje pravo na dječji dodatak.

Dušica kaže da ona i suprug samostalno izdržavaju porodicu i da nikada nisu tražili pomoć od lokalne vlasti, iako je institucionalna podrška uvijek dobrodošla. Djecu su, napominje Dušica, rađali iz ljubavi i velike želje za porodicom pa su spremni i da vrijedno rade i bore se za njih.

– Mi smo stvarno srećni i zadovoljni sa momcima. Borimo se koliko možemo, ali uživamo i divno nam je – naglašava Dušica.

Uz međusobnu podršku i slogu koja vlada u njihovom domu, suprug i ona uspješno odolijevaju izazovima koje svakodnevnica donosi a svojim dječacima pružaju mnogo ljubavi, siguran i topao dom.