Početna Pozitivne priče Osnovci izložbom pomažu vršnjaku Zoranu Kesiću

Osnovci izložbom pomažu vršnjaku Zoranu Kesiću

ПРИЈЕДОР, 24. ФЕБРУАРА /СРНА/ - У Позоришту Приједор сутра ће бити отворена изложба дјечијих радова под називом "Ученици на крилима голуба", а цјелокупан приход од продаје улазница биће усмјерен за лијечење једанаестогодишњег Зорана Кесића, обољелог од аутоимуне болести периферног живчаног система.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izložba dječijih radova pod nazivom “Učenici na krilima goluba” biće otvorena sutra u prijedorskom Pozorištu. Cjelokupan prihod od prodaje ulaznica biće usmjeren za liječenje jedanaestogodišnjeg Zorana Kesića, oboljelog od autoimune bolesti perifernog živčanog sistema.

Trodnevnu izložba, koja će biti postavljena u holu Pozorišta, organizuje prijedorsko Društvo za uzgoj i zaštitu životinja “Golub”.

Sekretar Društva Branko Stojanović rekao je da je riječ o likovnim radovima učenika prijedorskih osnovnih škola “Jovan Cvijić” iz Brezičana, te “Branko Ćopić”, “Petar Kočić”, “Desanka Maksimović” i “Dositej Obradović”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svečano otvaranje izložbe zakazano je za sutra u 10.00 časova, a može se pogledati do 27. februara u periodu od 9.00 do 14.00 časova.

Jedanaestogodišnjem Zoranu Kesiću iz Prijedora nedavno je dijagnostifikovan Gilen Bareov sindrom. On je sa majkom trenutno na klinici u NJemačkoj i potrebna su mu velika novčana sredstva za liječenje. Za ovog dječaka u Prijedor je već organizovan jedan humanitarni koncert.

(Srpskacafe)

ASHA prodaja vozila