Početna BiH Osmanagić: Đoković niti je kupio zemlju, niti će praviti hotel

Osmanagić: Đoković niti je kupio zemlju, niti će praviti hotel

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što su se u medijima pojavile informacije da se Novak Đoković (33) najbolji teniser današnjice okreće hotelijerstvu, a da će njegov prvi hotel biti u Visokom gdje je kupio i zemljište, profesor Semir Osmanagić, koji je dva puta ugostio Đokovića u Visokom, kazao je da to nije tačno.

“Fake news. Kakvi hoteli, kakvo zemljište. Izmišljotina. Isto je bilo i nakon prve posjete da mi je dao 25.000 KM. Šta je vama ljudi, sramota je i da tražim a i da primim, čovjek je došao napravio promociju i od toga veće donacije nema”, kazao je Osmanagić za “Avaz”.

Pojašnjava da to nema veze s realnošću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Niti je kupio zemlju niti će praviti hotel. Ali ja se nadam da će on dolaziti kada god ima slobodan momenat, kada treba da se odmori jer u VIsokom ima dobre prijatelje. Prvi put je došao s roditeljima, drugi put sa suprugom, a sam je rekao da sljedeći put dolazi sa djecom. Meni je u interesu da on dolazi da to bude lijepa priča, da bude promocija”, kaže profesor Osmanagić.

On se trenutno nalazi u Beogradu.

“Novak me pozvao na trening, on ima svoj kompleks teniskih terena ‘Novak’ u Beogradu. Ma rastrgaše ga svaki dan dolaze da se slikaju s njim. A on za svako dijete ima strpljenje”, ističe na kraju Osmanagić.

ASHA prodaja vozila