Početna Prijedorski region OPOZICIJA IDE U PRIJEDOR Stanivuković: Dosta je laži, nasilja, njihove sile i...

OPOZICIJA IDE U PRIJEDOR Stanivuković: Dosta je laži, nasilja, njihove sile i torture

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što su poslanici opozicije u Narodnoj skupštini Republike Srpske održali u parku Mladen Stojanović protest pod nazivom “Dosta je” 26.decembra, sličan skup, pod istim nazivom biće održan i u prijedoru, 11.januara od 18:30 u Pozorištu Prijedor, najavili su iz opozicionog SDS-a.

– Prijedor je poslije Banjaluke drugi bastion koji mora pasti u borbi protiv nenarodne vlasti. Ono što se desilo na posljednjoj sjednici skupštine Srpske je prevršilo svaku mjeru, od fizičkog udarca kojeg je od ministra policije dobio najmlađi poslanik do dostavljanja lažnog dokumenta, ne može proći u tišini, priča Milan Tubin.

On dodaje da će na skupu jedinstva i podrške borbi poslanika iznijeti i neke stvari vezane za mnoge afere u gradu na Sani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Naša poruka je stop lažnim dokumentima, falsifikatima, nasilju ili dosta više njihove sile i torture – kazao je Stanivuković.

Pored Tubina i Stanivukovića, okupljenima će se obratiti Zoran Vidić, Miladin Stanić ali i Jelena Trivić i Nebojša Vukanović.

Opozicioni poslanici pozvali su sve Prijedorčane, ali i sve ostale iz okolnih opština na skup u Pozorište Prijedor u subotu već od 18,30 sati.

ASHA prodaja vozila