Početna Pozitivne Omladina Dubice, Kostajnice, Novog i Bosanske Krupe poručila „Upoznajmo i poštujmo naše...

Omladina Dubice, Kostajnice, Novog i Bosanske Krupe poručila „Upoznajmo i poštujmo naše različitosti“!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Dan omladinskog mirovnog aktivizma” koji se realizuje u okviru projekta Nansen dijalog centra Prijedor, “Poštuj moju različitost”, realizovan je u Kinu “Kozara” u Kostajnici.

Domaćin aktivnosti je bio Srednjoškolski centar Kostajnica. Učenici i profesori/koordinatori aktivnosti sa direktorom srednjoškolskog centra su ukupnim programom, kojim su promovisali poštovanje različitosti, toleranciju i  solidarnost, oduševili mnogobrojnu publiku u kinu gdje se tražilo mjesto više. Po procjeni organizatora, na aktivnosti je prisustvovalo oko 350 učesnika i gostiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Načelnik Opštine Kostajnica koji je na ovoj aktivnosti prisustvovao sa saradnicima iz opštine, mnogobrojni predstavnici  institucija Kostajnice, osnovne škole, predstavnici  OSCE i ostalih međunarodnih organizacija, učenici i  profesori iz osnovnih škola “Petar Kočić” iz Prijedora i “Desanka Maksimović” iz Oštre Luke, koji su trenerice i članovi “Nansen vršnjačkih medijatorskih sekcija”, su svojim dolaskom pružili podršku ovim mirovnim aktivnostima koji se realizuju uz podršku Američke ambasade iz Sarajeva.

cera - Omladina Dubice, Kostajnice, Novog i Bosanske Krupe poručila „Upoznajmo i poštujmo naše različitosti“!