Početna Sport OMARSKA PRIJATNO IZNENAĐENJE Jaćimović: Publika je prepoznala trud i nosi nas u...

OMARSKA PRIJATNO IZNENAĐENJE Jaćimović: Publika je prepoznala trud i nosi nas u ligi

Fudbalski klub Omarska je nastavio sa dobrim izdanjima u debitantskoj sezoni u prvoj ligi Republike Srpske. Na svom terenu su došli do četvrte pobjede i savladali su Alfa Modriču sa 3:0.

Omarska je jedno od najprijatnijih iznenađenje dosadašnjeg dijela takmičenja a posebno su opasni u napadu, gdje odlično sarađuju Branko Rosić, Veran Panić i Ognjen Jaćimović koji su bili strijelci protiv Modriče.

– Nakon poraza u Dubici željeli smo da se iskupimo protiv Alfa Modriče i uspjeli smo u tome. Odigrali smo odličan meč u kojem smo zabilježili sigurnu i zasluženu pobjedu.  Diktirali smo ritam, stvarali šanse i naši golovi su plod dobre igre kompletnog tima. I dalje smo u vrhu, igramo veoma dobro, ali ništa se nije promijenilo u našim ambicijama i dalje je prvi cilj opstanak- istakao je Jaćimović.

Omarska može da se pohvali sjajnom podrškom na domaćem terenu.

– Publika je prepoznala našu borbenost. Ekipa je sastavljena od domaćih igrača koji se maksimalno bore i navijači to cijene. Zaista nam puno znači njihova podrška, oni su nam 12.igrač i nose nas ove sezone. Nadam se da ćemo im se i u narednim mečevima odužiti dobrim partijama. Trud i zalaganje sigurno neće izostati – dodao je Jaćimović.

srpskainfo.com