fbpx

Okupljanje “Pravde za Davida” i protest opozicije: Kandidati opozicije javno se odrekli svojih mandata

Večeras je u Banjaluci održano 202. okupljanje Pravde za Davida zajedno sa protestom opozicije. Pored Davora, pred više stotina Banjalučana govorili su i predstavnici opozicije.

Okupljanje je počelo obraćanjem Davora Dragičevića, koji je rekao da nije glasao, a da oni koji su glasali treba da pitaju kandidate kojima su dali glas, zašto su se kandidovali, zbog sebe ili zbog naroda.

Poslije toga je dao riječ predstavnicima opozicije koji su rekli da se odriču svojih mandata i pozvali ostale kandidate da učine isto.

Stefan Blagić iz Restarta obraćao se kandidatima opozicije kada je rekao  da  treba da zahval “ovom čovjeku ovdje, on vam je donio te mandate”.

“Sad ćete imati test da dokažete da li ste radili za narod,  da li ste opozicija vlasti ili narodu”, kazao je Blagić i pozvao predstavnike opozicije da “budu uz narod”.

Davor je dao rok Vukoti Govedarici da se do sutra u 18.00 pojavi na Trgu i

“Njemu je mjesto ovdje kao predsjedniku”, rekao je Davor.

O “kriminalnim radnjama” tokom izbornog procesa govorili su predstavnici opozicije, dajući podršku i obećanje Pravdi za Davida da neće sjesti u skupštinske klupe dok se ne sazna istina o Davidovom ubistvu.

Buka

Dental Studio Prijedor
ASHA prodaja vozila