Početna Sport Oglasio se Kuzmić: Hvala vam svima

Oglasio se Kuzmić: Hvala vam svima

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prognoze su bile pesimističke, ali talas pozitivnih vijesti zapljusnuo je sve ljude koji su se molili za zdravlje centra Crvene zvezde Ognjena Kuzmića.

Poslije saobraćajne nesreće 14. jula reprezentativac Srbije se odlično oporavlja. Od ponedjeljka se nalazi na odjeljenju intenzivne njege Urgentnog centra u Beogradu, a kako stoji na sajtu Crvene zvezde, snažni centar se normalno hrani i komunicira sa okolinom.

Ipak, ljekarski konzilijum i dalje insistira na maksimalnom oprezu kada je Ognjen u pitanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predstavnici Crvene zvezde i u srijedu su obišli Ognjena Kuzmića, koji u vrlo dobrom raspoloženju čeka dalji oporavak i skori izlazak iz bolnice.

– Želio sam ovom prilikom da zahvalim svima koji su brinuli o meni nakon svega što sam doživio i proživio. Na prvom mjestu predsjedniku kluba i svima iz Crvene zvezde, ministru zdravlja Zlatiboru Lončaru koji se mnogo založio za mene, ljekarima i cijelom timu na čelu sa doktorom Baščarevićem i Olujićem, medicinskim sestrama, ostalim doktorima, ljekarima u Banjaluci, doktoru Đajiću, svim mojim saigračima, bivšim i sadašnjim, saigračima iz reprezentacije, selektoru Đorđeviću i naravno puno hvala navijačima moje Crvene zvezde koji su brinuli za mene, slali mi podršku i preko mojih najbližih, preko kluba i na kraju i sa onim transparentom na utakmici koji me zaista pogodio u srce. Hvala svima, izvinjavam se ako sam nekoga izostavio, toliko toga se dogodilo u samo deset dana. Na meni je sada da se oporavim potpuno slušajući savjete ljekare – rekao je Kuzmić.

mozzartsport

ASHA prodaja vozila