Početna Crna hronika ODUZETI “MERCEDES” I “BMW”

ODUZETI “MERCEDES” I “BMW”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policijski službenici Policijske uprave Prijedor su, tokom proteklog vikenda, od višestrukih povratnika u vršenju težih prekršaja iz oblasti bezbjednosti saobraćaja, oduzeli dva putnička automobila.
Od lica К.V. iz Кostajnice oduzeto je vozilo marke „BMW 318“, nakon što je zaustavljanjem i kontrolom utvrđeno da bez važeće vozačke dozvole upravlja neregistrovanim vozilom. Provjerom kroz Registar novčanih kazni utvrđeno je da К.V. višestruki povratnik u vršenju prekršaja, po osnovu neplaćenih novčanih kazni duguje preko 3.000,00 КM. Za počinjene prekršaje, protiv К.V., nadležnom sudu, biće dostavljen zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka.
Vozilo marke „Mercedes CLS 320“ oduzeto je od lica N.P. iz Prijedora, nakon što je utvrđeno da upravlja neregistrovanim vozilom prije sticanja prava na upravljanje. Provjerom kroz Registar novčanih kazni, N.P. po osnovu neplaćenih novčanih kazni duguje preko 10.600,00 КM i protiv istog će nadležnom sudu biti dostavljen zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka.

ASHA prodaja vozila