Početna Prijedorski region ODRŽANA AUDICIJA ZA “RITAM EVROPE”

ODRŽANA AUDICIJA ZA “RITAM EVROPE”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na audiciju za dječije i omladinsko muzičko takmičenje “Ritam Evrope” prijavilo se 11 mladih talentovanih Prijedorčana. Najbolji među najboljima, imaće priliku da se dokažu na internacionalnoj sceni.

– Sviđa mi se koncept takmičenja. Prijavila sam se zbog zabave i druženja. Očekujem da ću upoznati neke nove ljude, jer sve je to za mene jedno veliko iskustvo – rekla je Iva Dragojević.

– Prvi put se ova audicija organizuje u Prijedoru, što mi je veoma drago. Sigurna sam da ću upoznati nove drugare, a nadam se i da ću proći  – dodala je Anđela Stanojević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dječije i omladinsko muzičko takmičenje “Ritam Evrope” je šansa za promociju naše omladine, ali i našeg grada.

– Odabrani učesnici, koliko god da ih bude bilo, radiće sa timom produkcije “Ritam Evrope”, sa mnom i koreografom Milanom Milinkovićem. Koji državu će predstavljati, tačnije koju numeru će izvoditi, to sve zavisi od njihovih senzibiliteta, glasova… O tome ćemo sve učesnike naknadno obavestiti. Dolazićemo jednom sedmično u Prijedor da radimo sa njima do velikog finala – pojasnio je Miloš Marković, muzički direktor festivala “Ritam Evrope”.

Veliko finale “Ritma Evrope” biće održano u septembru. Kako je ranije najavljeno, biće emitovano uživo na Radio-televiziji Republike Srpske.

KV

ASHA prodaja vozila