Početna Prijedorski region Održan humanitarni koncert na Hambarinama

Održan humanitarni koncert na Hambarinama

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sinoć u Hambarinama po četvrti put održan je  humanitarni koncert na kome je bilo preko hiljadu ljudi. Organizacioni odbor se potrudio i veliko im hvala. Čak je i vrijeme bilo na strani i organizatora i posjetioca.

Koncert su se odazvale poznate estradne zvijezde Elvira Rahić, Harun Mehmedović, a solista na harmonici je bio nas virtuoz Elvedin Muhić. U predivnom ambijentu ispred škole u Hambarinama, prvi je zapjevao Harun , pa reper Edvin , a onda zvijezda večeri Elvira Rahić. Gost večeri je bio Nizam Kljajić koji je otpjevao himnu Mataruskog Brda ”Volim Brdo”, a svoj doprinos na oduševljenje prisutnih dali su i članovi KUD Brdo kao i gosti Kud Behar-Tesanjka iz Tešnja.

Prihod sa ovogodišnjeg koncerta se poklanja djeci povratnika, koja ce sa tim novcem obaviti posjetu Srebrenici i Memorijalnom centru Potočari.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hvala svima koji su se odazvali humanitarnom koncertu i svojim dolaskom dali svoj doprinos ovoj humanitarnoj akciji. Hvala organizatoru za sav trud i predivno veče.

Posebno hvala nasem Damiru Habibovicu koji je glavni krivac za jos jednu predivnu ljetnu noc punu života i mladosti na nasem Brdu.

(Mojprijedor.com)

ASHA prodaja vozila