Početna Prijedorski region Odgovor odborniku iz prijedorskog “Goluba”: Očistili smo otpad nakon izložbe

Odgovor odborniku iz prijedorskog “Goluba”: Očistili smo otpad nakon izložbe

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz društva za uzgoj i zaštitu sitnih životinja “Golub” iz Prijedora poručuju da su prošlog vikenda organizovali uspješnu izložbu u Sportskoj dvorani “Mladost” nakon koje su očistili otpad iza sebe.

Iz “Goluba” su reagovali nakon što je na današnjoj sjednici Skupštine grada Prijedora odbornik SNSD Nenad Gvozden upitao zašto je ostao otpad nakon izložbe sitnih životinja.

– Zašto nisu uklonjeni slama i smeće i ko je odgovoran, da li Komunalno preduzeće ili organizator izložbe – upitao je Gvozden.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sekretar Udruženja “Golub” Branko Stojanović je rekao da su u nedelju, nakon što je završena izložba, organizatori čistili dvoranu do tri sata ujutru.

– Sve što smo iznijeli iz dvorane stavili smo u kontejner, nije ništa ostavljeno okolo nego isključivo u kontejner koji su nam dovezli radnici iz “Komunalnog preduzeća”. Oko Dvorane je očišćeno, ne samo ono što je bilo ostavljeno zbog rasklapanja izložbe, već su pokupljeni i svi otpaci koje su ostavljali nesavjesni građani prije izložbe – tvrdi Stojanović.

Dodaje da članovi “Goluba” žele da u Prijedoru organizuju pozitivne događaje.

– Ovo nije bio nikakav politički skup nijedne stranke, nego takmičenje uzgajivača sitnih životinja i manifestacija za one koji žele da vide sitne životinje – rekao je Stojanović.

Direktor dvorane “Mladost” Duško Rajilić poručuje da nema primjedbu na čišćenje dvorane nakon izložbe.

– Juče ujutru je bila nastava fizičkog vaspitanja. Bio sam i ja odmah ujutru u sali. Meni se niko od kolega nije žalio -izjavio je Rajilić.

Kontejner koji je pored dvorane postavljen zbog održavanja izložbe odvezli su jutros radnici “Komunalnog preduzeća”.

Prošlog vikenda u Prijedoru je održana Druga Balkanska izložba sitnih životinja koja je okupila preko 100 izlagača iz 10 zemalja sa više od 2.000 sitnih životinja.

Srpska Info

ASHA prodaja vozila