Početna BiH Od sutra redukcija putničkog željezničkog saobraćaja

Od sutra redukcija putničkog željezničkog saobraćaja

Tekst se nastavlja ispod oglasa
“Željeznice Republike Srpske” od sutra redukuju lokalni putnički saobraćaj, a putnike će prevoziti samo prvi jutarnji i posljednji večernji vozovi, radi prevencije i sprečavanja širenja virusa korona, saopšteno je iz ove kompanije.

 

 

Na relaciji Doboj-Banjaluka-Doboj putnike će prevoziti prvi jutarnji voz sa polaskom iz Doboja u 4.26 časova i posljednji večernji sa polaskom u 19.25 časova, kao i prvi jutarnji voz sa polaskom iz Banjaluke u 4.39 i posljednji večernji sa polaskom u 19.30 časova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na relaciji Banjaluka-Novi Grad/Dobrljin-Banjaluka putnike će prevoziti prvi jutarnji voz sa polaskom iz Banjaluke u 4.00 časa i posljednji večernji sa polaskom u 19.25 časova, kao i prvi jutarnji voz iz Novog Grada sa polaskom u 4.29 i posljednji večernji iz Dobrljina sa polaskom u 18.32 časova.

Na relaciji Doboj-Petrovo Novo-Doboj putnike će prevoziti prvi jutarnji voz sa polaskom iz Doboja u 4.31 i posljednji večernji sa polaskom u 19.32 časova, kao i prvi jutarnji voz iz Petrova Novog sa polaskom u 5.36 časova i posljednji večernji sa polaskom u 20.35 časova.

– Željeznice Republike Srpske` zahvaljuju za razumijevanje, strpljenje i odgovorno ponašanje svim korisnicima željezničkog saobraćaja, tokom novonastale vanredne situacije – navodi se u saopštenju.

glassrpske.com

ASHA prodaja vozila