Početna BiH Objekat na sjeveru BiH privlači sve više kupaca iz Hrvatske

Objekat na sjeveru BiH privlači sve više kupaca iz Hrvatske

Zbog velikih gužvi tokom vikenda, kupci iz Hrvatske se sve više odlučuju kupovati radnim danom.

Najavom puštanja u rad novog graničnog prelaza u Gradišci, kupci iz Hrvatske će moći koristiti postojeći granični prelaz, samim tim će izbjeći velike gužve i čekanja.

Centrum Retail Park u Gradišci svojim primjerom pokazuje da interes Hrvatskog stanovništa za nižim cijenama i te kako postoji, te da pogranična zona u Bosni i Hercegovini ima veliki potencijal za Hrvatsko tržište.

Šest mjeseci je prošlo nakon otvaranja Centrum Retail Parka, a predstavnik Centrum Retail Parka, komercijalni direktor Branko Vidaković kaže: “Raduje nas činjenica da su kupci u kratkom vremenskom roku prepoznali našu ponudu i zabavni sadržaj, te kao i u drugim većim gradovima postajemo glavno mjesto za okupljanje, šoping i zabavu. Ključna stavka Centrum Retail Parka je sama lokacija i svjetski brendovi koji se nalaze na A listi u svim evropskim Retail Parkovima. Brendovi kao što su Waikiki, New Yorker, Sinsay, Sport Vision, DM, Deichmann, Opposite, Planika, Extreme Intimo, Jeordies, su samo neki koje možete pronaći u Centrum Parku”.

Uz uzbudljive sadržaje, ugostiteljske objekte i dječje igraonice Pizza Bar Gradiška i Sheriff Pub Gradiška postali su novo mjesto zabavnih dešavanja u gradu na Savi.

Svi brendovi nude obrazac za povrat PDV-a (za strance), parking mjesta s punjačima za električna vozila, internet na području cijelog objekta, mjenjačnica, bankomati i još mnogo toga što će olakšati kupovinu.