Početna Video Objavljena snimka: Pogledajte kako je Clinton obgrlio M. Lewinsky u Bijeloj kući

Objavljena snimka: Pogledajte kako je Clinton obgrlio M. Lewinsky u Bijeloj kući

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Radi se o Clintonovom susretu i pozdravljanju s ljudima nakon tjednog obraćanja putem radija 28. februara 1997., na dan koji je igrao važnu ulogu u skandalu

Bivša stažistica u Bijeloj kući Monica Lewinsky ostat će vjerojatno najzapamćenija po seks skandalu s tadašnjim predsjednikom SAD-a Billom Clintonom. Sada je objavljena snimka iz 1997. koja ih prikazuje tijekom fotografiranja. Bill Clinton Transkripti Jeljcin Clintonu: Molim te, Bill, prepusti Europu majčici Rusiji Radi se o Clintonovom susretu i pozdravljanju s ljudima nakon tjednog obraćanja putem radija 28. veljače 1997., na dan koji je igrao važnu ulogu u skandalu. Među ljudima s kojima se Clinton pozdravlja je i Lewinsky, s kojom je tada bio u tajnoj vezi.

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pogledajte video s događaja:

Na snimci, koju je objavila Clintonova predsjednička knjižnica na YouTubeu, može se vidjeti kako Clinton doziva Monicu Lewinsky kako bi se fotografirali. Tadašnji predsjednik tom ju je prigodom i obgrlio pa potapšao po leđima. Na snimci se također može vidjeti kao Lewinsky gleda Clintona tijekom obraćanja. Fotografije s tog dana već su dugo u javnosti, ali ovo je možda i prvi put da je objavljen i video tog događaja.

ASHA prodaja vozila