Snažna i jaka privreda, za šta se u svom program zalaže Narodna partija Srpske, biće dodatni motiv mladim ljudima da ostanu na svojim ognjištima, zajedno sa svojim porodicama koje su osnov svakog društva, poručeno je sa tribine ove stranke koja je održana večeras u Donjim Orlovcima. Olivera Brdar Mirković, kandidat NPS-a za Narodnu skupštnu RS, poručila je s prvog predizbornog skupa ove stranke da su tu da potvrde i sve ono ono što su pričali u prethodne dvije godine

– Želimo da budemo dio rješenja problema koje ljudi ovdje imaju. Želimo i da u nekom narednom periodu da ostvarimo dobar izborni rezultat. Svakako planiramo, da sve svoje snage usmjerimo u to da pomognemo našim građanima da se stvore neki bolji uslovi za život – navela je Brdar Mirković.

Saša Bajić , kandidat NPS za Narodnu Skupštinu RS , naglasio je da će se zalagati za ostvarenje interesa građana Republike Srpske. Na prvom mjestu je, kako je naglasio, snažna i jaka privreda.

– Zadatak mi je da se kroz jačanje institucija jača i osnažuje Republika Srpska. Kao takva će biti dobro tlo za ulaganje i investicije. Zalagaću se za domaćeg privrednika da kroz dobre programe i podsticaje, kroz mogućnosti da učestvuju na sajmovima, bude motivisan za konkurentnost, produktivnost i spreman za ulaganje u Republiku Srpsku. – poručio je Bajić

Građanima su se u Donjim Orlovcima obratili i ostali kandidati ove stranke , a ujedno je to bila i prva tribina NPS-a u Prijedoru u toku kampanje.