Početna Vijesti Nožem uzvratila na suprugove udarce

Nožem uzvratila na suprugove udarce

Jelica L. (50) iz Bijeljine uhapšena je zbog sumnje da je pijana pokušala da ubije vanbračnog supruga Slobodana L. (38) kojeg je ubola nožem u grudi, potvrđeno je “Glasu Srpske”.

Nezvanično saznajemo da se sve desilo u Račanskoj ulici u Bijeljini u kafani “Jelica”, koja je vlasništvo osumnjičene žene.

Izvor blizak istrazi je rekao da je osumnjičena policiji prijavila da je u svojoj kafani u samoodbrani ubola nožem supruga Slobodana nakon što je on nju prvi napao.

Prema informacijama iz policije, povrijeđeni je prevezen u bolnicu u Bijeljini i nije životno ugrožen, dok je utvrđeno da je njegova supruga zadobila lakše povrede.

– Policijskoj stanici Bijeljina u četvrtak je oko 18.10 časova prijavljeno da je u Račanskoj ulici u ugostiteljskom objektu došlo do sukoba između vanbračnih supružnika. Prema prijavi, muškarac je napao ženu. Nakon toga je utvrđeno da je J. L. nožem povrijedila S. L. u predjelu grudnog koša – saopštila je Policijska uprava Bijeljina.

Dodali su da je povrijeđeni odmah prevezen u Medicinski centar Bijeljina.

Kako su naveli u policiji, nakon hapšenja osumnjičena je alkotestirana, te je utvrđeno da u organizmu ima 1,08 promila alkohola u krvi.

– Policijski službenici Policijske uprave Bijeljina uz nadzor i prisustvo postupajućeg tužioca Okružnog tužilaštva u Bijeljini obavili su uviđaj. Nakon kriminalističke obrade i dokumentovanja predmeta, oba lica biće prijavljena tužilaštvu zbog krivičnih djela i to J. L. za krivično djelo ubistvo u pokušaju, dok će S. L. biti prijavljen za nasilje u porodici – saopštila je policija.

Prema nezvaničnim informacijama, supružnici Jelica i Slobodan su se prvo posvađali u kafani.

– Tokom prepirke Slobodan je odgurnuo suprugu i krenuo da je tuče. Ona je zgrabila nož i ubola ga u grudi. Nakon toga je pozvala policiju i hitnu koji su stigli ubrzo – rekao je izvor blizak istrazi.

Slobodan je od ranije poznat po sukobu s zakonom. Prije nekoliko godina bio je hapšen zbog krađa, a u Bijeljini ga znaju po nadimku Gumeni.

Bolnica

U Medicinskom centru u Bijeljini, navodeći inicijale, rekli su da je Slobodan L. dovezen u srijedu u 18 časova sa ubodnom ranom na desnoj strani grudnog koša.

– Bio je u teškom stanju šoka. Nakon što smo obavili rentgensko snimanje, utvrđeno je da nije oštećena plućna maramica i nakon medicinskog zbrinjavanja njegovo stanje je stabilno. Zadržan je radi dalje opservacije i praćenja njegovog ukupnog zdravstvenog stanja – izjavio je dežurni ljekar Željko Pejović.

glassrpske.com