fbpx

Novogodišnji paketići i hrana za korisnike “Udruženja Neven”

Povodom Pravoslavne Nove godine, članovi Aktiva mladih DNS-a Prijedor Centar i Pećani, organizovali su podjelu paketića korisnicima Dnevnog centra, Udruženja roditelja djece sa posebnim potrebama “Neven”.

– Ovu akciju smo organizovali sa ciljem da korisnicima uljepšamo praznične dane. Čuli smo da su im jako potrebne namirnice za pripremu obroka pa smo se organizovali da im pomognemo koliko možemo. Ovoj akciji pridružio se i vlasnik Auto centra “Auto D” Dragan Pepić, sa paketima prehrambenih proizvoda, koji će korisnicima dobro doći za obroke u narednom periodu – rekao je Mladen Stupar, predsjednik Aktiva mladih DNS-a Prijedor Centar.

U Dnevnom centru, Udruženja “Neven” svakodnevno boravi 37 korisnika. Većina njih je socijalno ugrožena, a tokom boravka u Dnevnom centru
imaju obrok, razne aktivnosti i druženje sa ostalim korisnicima. Sve što im je potrebno.

– Pomažemo rad ovog udruženja tako što vršimo prevoz korisnika na razne izlete. Ovaj put smo se odlučili da im pomognemo kupovinom prehrambenih proizvoda, koji će korisnicima u narednom periodu dobro doći, naše malo je njima zaista puno – kazao je Dragan Pepić, Direktor firme Auto centar “Auto D”

Korisnici sami izrađuju razne rukotvorine, te na taj način i nekada zarade za svoje potrebe. Priliku da vidimo njihove radove imali smo na brojnim izložbama i manifestacijama u našem gradu. Udruženje “Neven” ove godine obilježava 30 godina postojanja i rada.

Dental Studio Prijedor
ASHA prodaja vozila